Kasper ja Mikko kouluruokanäyttelyssä: ”Koe graafikon raivo”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla oltiin Helsingin kaupungintalolla kouluruokanäyttelyssä, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Niin. Siitä näyttelystä. Jos nyt hakemalla hakee jaksosta jotain moitittavaa, niin se näyttely oli tietenkin teknisesti ottaen jo loppunut. Asia josta ainakin Kasper syyttää vaikeaselkoista taittoa designviikkojen vihkosessa. Joka on tietenkin vähän ironista. Koska designviikko.

Mutta ”rupateltavaa” riitti kyllä muutenkin. Tällä viikolla koettiin mm. harvinainen graafikon raivo, kun Kasper piti tunnepitoisen puheenvuoron siitä miksi tuumamerkit eivät ole sama asia kun lainausmerkit. Tämä onkin ehkä tärkein puheenvuoro mitä ikinä on pidetty Kasperin ja Mikon podcastissa.

Tuttuun tapaan juotiin tietenkin myös juoma; tällä viikolla se oli saksalainen leväjuoma Helga. Se oli molempien mieleen. Joka ehkä tosin johtui siitä että siinä oli vain 0,3% levää.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ja eliittikuulijoillamme onkin tällä viikolla luvassa melkein tunti korvakarkkia. Olisipa kaikki podcastit näin hyviä.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,