Kasperin ja Mikon podcast Flow-festivaalilla: ”2018 näyttäisi olevan podcastien vuosi”

53flow_520

Hyviä uutisiaSuomen suosituin podcast on taas ilmestynyt. Tällä viikolla se on nauhoitettu Flow-festivaalilla, ja jakso onkin ehkä paras tähän asti. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai suoraan tästä:

Mistä jaksossa tällä viikolla puhuttiin? No tietenkin festivaalista (duh), mutta Kasper antaa myös kiehtovan katsauksen kreikanloman anatomiaan. Ja siihen liittyy myös viikon juoma, mystisen helleeninen ”Temenia Biral”. Pikainen haku kertoo että ”its secret recipe keeps gaining friends all over the world”, mutta ainakaan tässä tapauksessa ystävyysuhdetta ei päässyt syntymään.

Temenia2

Mikkoa kuitenkin näytti ilahduttavan että juoma tarjoiltiin Kasperin itsetehdyssä lasissa, ”Muumit jonottavat ihmismukia”. Niin monta tasoa.

AnttiAntti

No, mutta entäs itse festivaalit? Silmiinpistävää oli että mihin tahansa käänsi katseensa niin podcastin nauhoitus tuntui olevan käynnissä. Siksi ei olekaan liioiteltua väittää että vuosi 2018 on podcastien vuosi. Tai Antti x Antti -podcastin Antin sanoin: ”Jos Mitä-missä-milloin-kirjoja on vielä olemassa, niin tämä tullaan noteeraamaan niissä”.

Trendy

Koska viikon jakso on tavallista pitempi, on ihan luonnollista että Suomen suosituimpia poddaajia alkoi myös hiukomaan jossain vaiheessa. Onneksi Kasperilla oli mukana trendikkäitä kreikaneväitä. Koska trendikkyyshän on kuitenkin vieläkin Flown ytimessä.

Flow2

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei tosiaankin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , ,