Flow Festival 2018 trendit top 6

Flow-festivaali on monen ”urbaanin diginomadin” koko vuoden kohokohta. Mutta entäs jos jostain syystä et päässyt tänä vuonna? Kasper Diem -blogi keräsi kuusi tärkeintä trendiä tältä vuodelta.

Hanska

1. Pimeät salaisuudet
Tänä vuonna festivaalialueelle oli ripoteltu salaisia vihjeitä sinne tänne. Tämän mystisen hanskan merkitys? Sen tietää vain paikalla olleet.

Liveinfluence

2. Influensserit
Aikaisempina vuonna Flow Festivaalin pääosassa on ollut artistit, mutta tänä vuonna shown varasti ns. somevaikuttajat eli influensserit. Paikalla nähtiinkin monta tärkeää influensseria tekemässä sitä mitä influensserit tekevät parhaiten.

Pasikuikka

3. Järjestys
Jos välillä tarvitaan kaksi vartijaa varmistamaan sen että ”Pasi Kuikka” sai tehdä tarpeensa ns. kultaiseen nurkkaan, niin entäs sitten? Jos se vaatii kaksi vartijaa niin se vaatii kaksi vartijaa.

Flow2018

4. Näkyvyys
Tänä vuonna mentiin vielä himmeänpuoleisella työmaavalaistuksella, mutta jo ensi vuodeksi on luvassa loisteputket joissa kunnon valoteho.

INfluencers

5. Influensserit taas
Muistatteko vielä sen alun salaisen merkin? Tässä se nähdään taas tärkeän influensserin toimesta. Eli se salainen käsimerkki-juttu ei ollut tuulesta temmattu, vaikka niin olisi luullut.

BalloonStage

6. Maailman isoin vihreä kuula
Muistutuksena siitä että Flow-festivaali on tältä erää taas ohi, ja joulu ja talvi ja hiekoitus on pian täällä.

Kasperin ja Mikon podcastin, eli Suomen suosituimman podcastin Flow-erikois-jakso ilmestyy ensi torstaina.


0 Shares
Tagged , , , ,