Jukka jonotti vahingossa leipäjonossa – ”Luulin että siellä oli tarjolla harvinaista Muumimukia”

jono

Muumimukimania maassamme ei ota laantuakseen. Tällä viikolla moni Kasper Diem -bloginkin lukija on jonottanut menestyksekkäästi saadakseen harvinaisen sarjakuvahahmolla koristellun, thaimaassa valmistetun savikupin haltuunsa. Mutta kaikilla ei ole ollut samanlaista tuuria matkassa.

Pettymyksiltäkään ei nimittäin olla vältytty. Esimerkiksi muumimukikeräilijä Saaresmaan Jukka kertoo turhautuneensa pahemman kerran jonotettuaan puoli päivää vahingossa väärässä jonossa.

”Se oli kyllä kiusallinen kömmähdys. Sitä luulee jonottavansa harvinaista Muumimukia, mutta sitten se osoittautuikin leipäjonoksi. Jos jonotan, haluan että jonottamiseen on tärkeä syy.”

Tapaus kismittää Saaresmaata vieläkin.

”Mieti nyt itse. Sitä luulee saavansa harvinaisen Muumimukin, ja sitten joku lykkääkin vain käteen kassillisen ruokaa? Kuka sellaista tarvitsee?”

Saaresmaan mukaan hänen hälytyskellonsa ei soinut missään vaiheessa.

”Kyllähän minä vähän juttelin toisten jonottajien kanssa, halusinhan varmistaa että olen varmasti oikeassa paikassa. Mutta he varmaan luulin että laskin leikkiä kun puhuin jatkuvasti siitä miten jonotamme Muumimukeja. Miksi ihmeessä minä sellaisesta laskisin leikkiä? Muumimukit ovat vakava asia.”

Saaresmaan Jukka kohauttaa hartioitaan.

”No, ehkei tämä ihan turha aamupäivä ollut, onhan minulla nyt kassillinen jauhoja, leikkeleitä ja hilloa. Jaa, jos menisi kotiin tekemään lettuja. Niin Muumimamma tekisi.”


0 Shares
Tagged ,