Kasperin ja Mikon podcast Helsinki Clubbing -näyttelyssä

Helsinkiclubbing520

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast – eli Suomen suosituin podcast – on jälleen ulkona. Tällä viikolla käydään Helsingin kaupunginmuseon Helsinki Clubbing -näyttelyssä tutustumassa ”klubbailun” historiaan. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai suoraan tästä:

Mistä jaksossa sitten tällä viikolla puhuttiin? Ainakin siitä miten sanomalehtien pyrkimys nuorentaa lukijakuntaansa ei toimi jos ”cooleinta” mitä teini-ikäisille voidaan tarjota on mahdollisuus ”ryhtyä säilöntähirmuksi”. Mikko taas on työstänyt eteenpäin magnum opustaan, LV-pesukoneiden ”pyykki valmis” -jingleä.

Helsinkiclubbing2

Lisäksi juodaan tietenkin juoma; tällä viikolla se on Japanista importoitu Miracle Body V. Se osoittautui energiajuomaksi, ja oli molempien ”poddaajien” mieleen.

Miraclebody

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Miten nämä jaksot voivatkin parantua tällä tavalla viikko viikolta?

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai.

 


0 Shares
Tagged ,