Kasperin ja Mikon podcast tekee jälleen historiaa esiintymällä ensimmäisenä suomalaisena podcastina Ruisrockissa

LEHDISTÖTIEDOTE
HETI VAPAA JULKAISTAVAKSI

KasperjaMikkovattenfall520

Kasperin ja Mikon podcast – eli Suomen suosituin podcast – tekee jälleen kerran historiaa esiintymällä ensimmäisenä suomalaisena podcastina Suomen suurimmalla rockfestivaalilla, Ruisrockissa.

Suomen suosituimman podcastin toinen puoli Kasper Strömman puhkuu tyytyväisyyttä.

”En tietenkään voi puhua Ruisrockin puolesta kun sanon että tämä esiintyminen on molempien osapuolten, sekä meidän että Ruisrockin unelmien täyttymys… mutta puhun silti. Tämä on molempien osapuolten unelmien täyttymys.”

Poddaaja katsoo tiukasti silmiin.

”Sitäpaitsi olemme Suomen suosituin podcast, joten totta puhuen tuntuu ihan luonnolliselta että esiinnymme Suomen suurimmalla festivaalilla. Tämä osoittaa sitäpaitsi ilahduttavalla tavalla että vaikka Ruisrock on myös Suomen vanhin festivaali se ei ole jämähtänyt paikoilleen, vaan seuraa aikaansa.”

Suomen suosituimman podcastin toinen puolisko Mikko Pykäri on samoilla linjoilla.

”Tämä on todellinen unelmien liitto. Hauskaa on myös että olemme Kasperin kanssa molemmat alunperin Länsi-Suomesta kotoisin, joten tämä on myös paluu juurille. Onhan tässä siis sekin etu että pystymme ihan eri tavalla kuin mikään muu suomalainen podcast sulautumaan saumattomasti paikallisväestöön käyttämällä sikäläistä puhepartta.”

Ruisrock järjestetään tänä vuonna 49. kerran, ja valittiin mm. vuoden festivaaliksi 2017. Kasperin ja Mikon podcastin lisäksi festivaalilla esiintyy mm. Cheek, Dua Lipa ja N.E.R.D. 

Kasperin ja Mikon podcastin live-esiintyminen lauantaina 7.7. Kupla-teltassa. Tarkka aika selviää myöhemmin.


0 Shares
Tagged , , ,