Joulukalenterin jännittävä finaali

KasperJulgran3

Olethan seurannut Kasper Diem -blogin kutkuttavaa joulukalenteria? Jos et, niin nyt jouluaattona se alkaa olla pikkaisen myöhäistä – mutta jos taas olet, niin tämä kuukausi on varmastikin mennyt kuin siivillä. Luukkuavailun osan 1 löydät joka tapauksessa tästä, ja osan 2 tästä.

Mutta asiaan. Mitä viimeisten kuuden luukun alta oikein paljastui?

Lucka19

Luukku 19
Yhdeksännentoista luukun paljastui ”mitäpä muutakaan” kuin aitoa nahkaa. Tai ainakain jonkinnäköinen pieni talja jossa lukee aitoa nahkaa. Joulunaika on täynnä yllätyksiä ja ihmeitä.

Lucka20

Luukku 20
Seuraava luukku on tosin vähän pulmallinen. Se kun väittää että ”JUURI SINUSTA VOI TULLA VUODEN 1975 TYHJÄN TOIMITTAJA”, mutta miten se muka on mahdollista vuonna 2017? Ei mitenkään. Siihen ei edes auta mikään joulun taika. Luukku numero kaksikymmentä onkin siksi valheellisuudessaan nähätävä ensimmäisenä ala-arvoisena yllätyksenä tässä kalenterissa.

Lucka21

Luukku 21
No, mutta muuten tuntuu että näiden luukkujen takaa paljastuvat asiat vain paranevat finaalia kohden. Katsokaa nyt tätäkin, 50.000 ”rahaa”. Ihan tosta vaan, puhtaana käteen.

Lucka22a

Luukku 22
Niin, tuntuu että lahjakas kalenterinlaatija ei suotta ole sästellyt parhaimpia yllätyksiä loppua kohden. Sikäli ei siis edes haittaa että luukku numero kaksikymmentäkaksi on näin pieni.

Lucka22b

Paljastuuhan sen alta auringossa kimalteleva o-kirjain. Tätä ei olla odotettu turhaan.

Lucka23

Luukku 23
Ja kukas se sieltä kahdenkymmenennenkolmannen luukun takaa kurkistaa? Onko se Mrs Bond joka sanoo ”Thank you so much”? No onhan se.

LUcka24

Luukku 24
Ja kun vihdoin vapisevin sormin avaamme viimeisen luukun, niin täytyy sanoa ettei odotus ole ollut turhaa – paljastuuhan sieltä kaksi pientä chiliä. Vuoden graafikko 2013, miksi hemmottelet meitä tällä tavalla?

Hyvää joulua toivottaa koko Kasper Diem -blogin toimitus!


0 Shares
Tagged , , , , ,