Kasperin ja Mikon podcast Vuosaaressa: ”Delfiini toimisi paremmin mattapintaisena”

KasperMikkoVuosaar3

On torstai, ja siis jälleen kerran Kasperin ja Mikon podcastin aika. Tällä viikolla vuorossa onkin luvassa oikea erikoisjakso, koska Suomen suosituin podcast käy Mikon reviirillä Vuosaaressa. Kuuntele jakso vaikka tästä:

Vaikka Vuosaari itsessään olisi tietenkin jo käymisen arvoinen asia, niin tällä hetkellä se on kuitenkin niin paljon enemmän, koska Vuotalossa on meneillään Vuosaareen keskittyvä Päivi Raivion ja Daniel Bumannin Sammelsurium-näyttely. Mikko jututtaakin Päiviä asiantuntevasti.

PaiviRaivio

Mutta kuten aikaisemmissa jaksoissa, Vuosaari toimii tietenkin myös mielenkiintoisena fondina kiehtoville keskusteluaiheille. Tällä viikolla Mikko arvosteleekin Vuosaari-elokuvan näkemättä, ja miettii mikä on ärsyttävin eläin. Lisäksi kuullaan lumoava Pykärin joululahjateoria.

Sammelsurium

Kasper taas on mm. luonut kotimaiselle lentoyhtiölle ruokailun yhteydessä soitettavan soundtrackin, sekä kertoo löytämästään repusta joka sisälsi Kalun käyttöohje -kirjan.

Vuosaari5

Tämän lisäksi myös satunnainen näyttelijäkävijä tuo lisäväriä podcastiin.

Vuosaarentie7

Kaiken kaikkiaan siis erinomainen jakso, ellei paras tähän asti. Ja hei, tiesithän että koska tämän viikon jaksoa sponsoroi bookbeat.fi, niin voit nyt saada kuukaden veloituksetta kun mainitset koodin ”Kasper ja Mikko”? Arvo 16,90 e, eli ei huono.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , , , ,