Eduskuntaan perustettu uusi kävijätietojen hävittämisen huippuyksikkö – ”Paras maailmassa”

Riksdagshus520

Maamme on juuri ja juuri ehtinyt toipua iloisista uutisista että maahamme on perustettu uusi taloustieteen huippuyksikkö, kun valtiovallan puolelta kuuluu jo lisää hyviä uutisia.

Tänään on nimittäin käynyt ilmi että kyseinen yksikkö ei ole ensimmäinen, vaan peräti toinen perustettava huippuyksikkö tällä viikolla. Toisen yksikön erityisosaamista ei kuitenkaan ole taloustieteet, vaan se on erikoistunut eduskunnan kävijätietojen hävittämiseen. Tämän yksikön sanotaan olevan maailman paras.

Eduskunnan turvallisuusjohtaja Saaresmaan Jukka on syystäkin mielissään.

”Mikään parlamentti missään päin maailmaa ei ole yhtä tehokas hävittämään vierailijatietoja kun tämä meidän suomalainen huippuyksikkö. Siitä voi syystäkin olla ylpeä.”

Turvallisuusjohtaja miettii hetken.

”Tai no, itseasiassa Turkmenstan tekee myös tässä suhteessa tehokasta työtä. Mutta se jää silti kakkoseksi. Me kun olemme ygösiä vierailijatietojen hävittämisessä. Tämä on hyvä päivä olla suomalainen.”

Nyt perustetun uuden tietojen hävittämisen huippuyksikön väitetään olevan taitavan lobbauksen tulosta. Se josko tämä pitää paikkansa vai ei on tosin mahdoton osoittaa toteen vierailijatietojen puuttumisen myötä.


0 Shares
Tagged , ,