Näsinneula hävinnyt yön aikana

Sarka2

Kasper Diem / Tampere

Kuuluisa näköalatorni ja tamperelainen ikoni Näsinneula on hävinnyt yön aikana. Kasper Diem -blogi yrittää parhaillaan selvittää tapahtumien kulkua, mutta asiat ovat vielä tässä vaiheessa hämärän peitossa.

Entisen Näsinneulan juurelta tavoitettu tornin ravintolan työntekijä Marjatta on ihmeissään.

”Olin tänään tulossa aamuvuoroon, vain huomatakseni että työpaikkaani ei ole enää olemassa? Kyllä on erikoista. En ole sinä kahtenatoista vuotena kun täällä olen ollut työssä ikinä kokenut mitään vastaavaa. Kai se on sitten vapaapäivä.”

Paikalliset asukkaat kertovat että viime yönä Särkänniemestä päin kuului kovaa pauketta ja vaimeita räjähdyksiä, mutta tiukan vartioinnin vuoksi alueelle ei päässyt tarkastamaan mitä tapahtui. Pilvinen sää ja Rauli-myrksy estivät lisäksi tarkemmat visuaaliset havainnot.

Särkänniemen huvipuisto on kuitenkin tänään avoinna normaaliin tapaan, mutta henkilökuntaa on ohjeistettu olemaan kommentoimatta kuuluisan maamerkin puuttumista millään tavalla.

Huvipuiston johto ei myöskään ole halukas kommentoimaan tornin häviämistä, mutta huhut kertovat että Kreikkaan nousee ensi sesongiksi uusi tutun näköinen näköalatorni.


1 Shares
Tagged , , ,