Arvostelussa miestenlehti Samu

Samu2

Me täällä Kasper Diem -blogissa emme usein lue miestenlehtiä, mutta tällä viikolla olemme kuitenkin tutustuneet uuteen Samuun.

Miestenlehti on sinänsä tietenkin kinkkinen termi. Se kun tuo mieleen joko aikuisviihteen tai vaihtoehtoisesti lad-lehdet jossa käsitellään jalkapalloa, radio-ohjattavia helikoptereita ja pienpanimooluita.

Majesteetti

Samun lähestymistapa miehisyyteen on kuitenkin erilainen. Lehden sivuilla saamme esimerkiksi tavata 15-vuotiaan drag queeniin Verttiin, joka toisin sanoen on ehkä maamme rohkein teini.
Tai niinkuin miestenlehtien kielellä sanottaisiin, ”on Suomen suurimmat pallit”·

Miespanelit

Myös all male panel -käsitteen luoja Saara Särmä pääsee ääneen. Ei ole huono saavutus olla sekä femismin että David Hasselhoffiuden johtava asiantuntija maassamme.

superjanne

Perinteisempää miestenlehtiantia taas edustaa suomi-hiphop-artistisen tyylikatsaus. Super Janne miettii kultaisia grillsejä.
Grillseista puheenolleen, saako niitä muuten myös hopeisina, vai näyttävätkö ne silloin vain hammasraudoilta? Ookoo, tarkistetaan… saa.

Samu3

Loppuarvostelu: Samu tekee kaiken oikein ja on hyvien puolella. Älyllisesti olemmekin hyvin stimuloituja täällä Kasper Diem -blogissa tutustuttuamme lehteen. Huomaamme myös ettemme sekuntiakaan ole kaivanneet juttuja kalliista rannekelloista tai miehistä jotka ovat lähteneet palkkasotilaiksi Liberiaan.

Mutta: olisimme mielellämme nähneet lehdessä edes yhden vähän kevyemmän jutun. Samu-lehden sen jälkeen kun on juonut yhden oluen ja vapautuneesti avannut miesnutturansa, jos tiedätte mitä tarkoitamme.

Se ei tosin tarkoita ettemme olisi pitäneet lehdestä, ja odotammekin jo ensi numeroa. Kauan eläköön Samu!

Arvosana: 4/5


0 Shares
Tagged , , ,