Aitoa heterohuolenpitoa

Kuten viime päivinä olemme saaneet lukea, uusi Aito avioliitto -kansalaisaloite vaatii juuri läpimenneen tasa-arvoisen avioliittolain kumoamista.

Tätä vastustajat perustelevat sillä että vain biologisilla, heteroseksuaalisilla vanhemmilla voi olla taidot lapsen hoitamiseen. Jos vanhemmat sen sijaan ovat homoseksuaalisia lapsi tulee kohtaamaan hitaan ja tuskallisen kuoleman.

Mutta pitääkö tämä paikkansa? Koska me täällä Kasper Diem -blogissa olimme juuri viime viikolla saattamassa maailmaan vuoden vauvaa olemme nyt mielenkiintoisessa tilanteessa missä voimme itse empiirisesti kokeilla pitääkö tämä paikkansa.

Voimmeko toisin sanoen luottaa heterovaistoihimme lastenhoidossa?

Straightdad1

1. Testin ensimmäinen ratkaistava ongelma oli että vauva huusi. Huuto oli pitkäkestoista ja intensiivistä, eikä se loppunut vaikka tuijotimme vauvaa vaikka kuinka kauan.

Mutta sitten tapahtui jotain.

Vaistomme nimittäin sanoi että jos veisimme vauva ulos rappukäytävälle röökille se rauhoittuisi. Näin myös kävi koska tupakansavulla näyttäisi olevan rauhoittava vaikutus. Tätä kukaan LBGT-henkilö ei olisi takuulla ikinä keksinyt.

Straightdad2

2. Mutta hiljaisuutta ei titenkään kestänyt ikuisesti, koska vauvalla oli nyt ilmiselvästi nälkä. Onneksi biologiset hoivavaistomme tiesivät kertoa että pihan perällä olevassa isossa laatikossa on ruokaa. Ihmeellisellä tavalla ne aistit ovatkin terävöityneet vauvan syntymän myötä.

Kompostin ruoka oli tietenkin vähän käynyttä, mutta sehän on periaatteessa sama kuin jos lintuemo pureskelee ruokansa valmiiksi poikaselleen, eikö?

Vauva kylläinen, ongelma hoidettu. Entäs tämän jälkeen?

Straightdad3

3. Ruokailun jälkeen vuoden vauva tietenkin haisi vähän pahalle koska se oli yltäpäätä kompostoidussa ruoassa. Ja kas: huippunsa viritetyt isyysvaistomme tiesivät maagisesti kertoa että vauvan on pakko kylpeä.

Kun tilauksesta pressun päälle olikin syntynyt luonnon oma kylpyamme missä vauvaa oli hyvä karaista kylmässä sadevedessä. Taas kerran – jos vauva olisi ollut adoptoitu, olisimmeko muka tulleet ajatelleeksi tällaista mahdollisuutta?

Joten siinä sen näkee, kyllä luonto vuoden vauvan vesikirppuja kuhisevaan pressukylpyyn ajaa.

No mutta nyt täytyykin tästä lopetella, koska mieshormoonimme kertovat että meidän täytyy tästä mennä ajelemaan ruskeahiilellä toimivalla heteromaasturillamme. Moicca!


0 Shares

One thought on “Aitoa heterohuolenpitoa

  1. […] pohdinnan jälkeen piipahdin parissa blogissa, jotka saivat voimaan paremmin. Kiitos erityisesti Kaspar Strömmanille, jonka upea törkeys (kekseliäisyys) on omaa […]

Comments are closed.