Seitsemän neuvoa vanhemmille

KasperDiemPhone

Tuntuuko sinusta välillä hankalalta pärjätä lapsesi kanssa? Kasper Diem -blogi listasi vanhempien valitsemat seitsemän nykypäivän parasta lastenhoitovinkkiä.

1. Joskus voi olla hauskaa kierrellä vaatekaupoissa, mutta pieni lapsi väsyy siihen helposti. Silloin hyvä kikka on antaa lapselle puhelin käteen. Puhelimiin saa nykyään oikein hyviä lasten appeja, ja tämä pitää teidät molemmat tyytyväisinä sen ajan että ostokset saa tehtyä. Kokeiltu kikka joka toimii.

2. Lapset viihtyvät sen sijaan poikkeuksetta erinomaisesti leikkipuistossa, mutta vanhemmille nämä paikat saattavat välillä olla hieman puuduttavaa. Mutta jos sinulla on puhelimesi mukana voit vaikka selailla Facebookia samalla kun lapsi leikkii, ja aika kuluu kuin siivillä. Ei enää tylsää kökkimistä hiekkalaatikon reunalla!

3. Tietyssä iässä lapset kyselevät kaikennäköistä, mutta siitä voi välillä tulla vähän voimaton olo, koska sinäkään et tietenkään voi tietää kaikkea. Tosin jos sinulla on puhelimesi käden ulottuvilla voitte yhdessä googlata asioita joita ette tiedä, niinkuin miten pitkät maailman pisimmät kynnet ovat. Oiva apu.

4. Voit myös käyttää puhelintasi taskulamppuna kun menet yöllä lapsen huoneeseen vaihtamaan irronneen maitohampaan tilalle kahden euron kolikkoa. Ei enää ikinä Brio-junaan kompastumisia pimeässä niin että koko talo herää ja hammaskeijun illuusio särkyy ja kaikki itkevät. Ei ikinä.

5. Jos puhelimesta laittaa kaiuttimen päälle koko perhe voi puhua kaukana asuvan mummin kanssa yhtä aikaa. Kylläpä se on mainio vehje, se puhelin.

6. Voitte myös yhdessä tutkia puhelimen sääappia ja sen perusteella keskustella mitkä vaatteet puetaan tänään ulos lähdettäessä päälle. Tämä auttaa lasta ymmärtämään pukemisen tarkoituksen.

7. Viimein, jos lapsi on hyvin kovaääninen voit hätätapauksessa vain laittaa puhelimesi hälyttäämään todella kovaäänisesti, jolloin lapsen ääni hukkuu meluun. Kätevää!

Näillä ohjeilla lapsen elämä saa taatusti hyvän alun. Moikka!


0 Shares
Tagged , , ,