Analysoitu: uusi Star Wars -traileri

Starwars

Eilen julkaistiin jälleen uuden Star Wars -elokuvan teaser-traileri. Me Kasper Diem -blogissa olemme käynyt läpi kohokohdat sekunti sekunnilta.

Stardestroyer

0:28 Traileri alkaa vahvasti kohtauksella missä Star Destroyerin hylky näkyy taustalla. Tätä ei kommentoida mitenkään, mutta me täällä Kasper Diem -blogissa kuulimme että Imperium on jossain vaiheessa palkannut Costa Concordian kapteenin sen komentajaksi, ja sitten siinä kävi niinkuin kävi.

DarthVader

0:41 Darth Vaderin mädäntynyt naamari lävähtää ruudulle. Mutta eikö kypärän ollut tarkoitus olla jotain metallia? Silloinhan se ruostuisi ajan myötä eikä nahistuisi niin kuin joku omena?

0:45 Luken monologi: My father has it. I has it. My sister has it. Kasper Diem -blogin tietojen mukaan Luke sanoo tämän jälkeen ”herpes”, mutta se on näköjään leikattu pois tästä traileriversiosta.

DarthWho

1:11 Kuka tämä on? Darth Maul? Vai vielä joku kolmas Darth? Dart Mouth?

Stromtropper

1:18 Alderaanin revityin Stormtrooper riisuu kypäränsä. Tämä kaverihan on tuttu ensimmäisestä traileristä. Mutta eikös sitä kuitenkin olla vähän lyhyitä stormtrooperiksi?

Daftpunk

1:20 Daft Punk tekee näköjään myös cameon uudessa elokuvassa.

Millenniumfalcon

1:27 Kohtaus missä Millennium Falcon lentää tunneliin. Tämä on tekijöiltä puhdas freudilainen lipsahdus.

Hansolo

1:36 Lopuksi vanha Han Solo ilmestyy ruudulle. Paitsi, ewww, haluammeko todellakin nähdä vanhan Han Solon? Eikö tästä tule ennemmän mieleen Will Ferrell naamiaisasussa? Merkittävää on myös että vaikka Harrison Ford on jo vanha Chewbaccalla ei kuitenkaan näyttäisi olevan vielä harmaita karvoja.

Aiommeko me täällä Kasper Diem -blogissa mennä katsomaan uuden elokuvan? Kakkaako bantha aavikolle? Olemme käytännössä nyt jo jonossa. Kuka Strömtroopereistamme on mukana?


0 Shares
Tagged , ,