Avoin suosittelukirje Vallilan Kirjaston ystäville

VallilanKulttuuri2

Viime viikolla me täällä Kasper Diem -blogissa uutisoimme että Vallilan Kirjaston ystävät etsii tällä hetkellä Vallilan kulttuurihenkilöä 2015.

Henkilö on kenen tahansa ehdotettavissa ja moni lienee hyvä virkaan, mutta on sanomattakin selvää että vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman olisi luontevin tähän kunniatehtävään.

Nyt meille on kuitenkin viikon aikana kerrottu että ehdotusmeilin rustaaminen saattaa olla monesta työlästä. Siksi olemmekin tänään kirjoittaneet suosituskirjeen joka on lukijoidemme vapaasti kopioitavissa. Sisältö on yleispätevää ja totta, ja luulemmekin että suurin osa lukijoistemme voivat allekirjoittaa sen sanoman:

Heippa Vallilan Kirjaston ystävät!

Nimeni on ___________ ja haluaisin ehdottaa Vallilan kulttuurihenkilöä 2015. Asia on nimittäin niin että olen raju kulttuurin ystävä ja siksi mielestäni vallilalainen Kasper Strömman olisi mitä sopivin tähän virkaan. Onhan hän vuoden graafikon 2013 lisäksi paikalliskulttuurin tukipilari ja sivistyneistön peruskallio, joka elää ja hengittää koko olemuksellaan vallilalaisuuden lisäksi kulttuuria. Ja kun vielä tiedetään että Kasperin kulttuurinälkä ei pelkästään rajoitu kotikulmille vaan että hänen tiedetään käyvän silloin tällöin jopa Kiasmassa asti valinnassa ei pitäisi olla epäselvyyttä.

Toivottavasti raatinne on viisas ja järkevä ratkaisussaan.

Voimia valintaan!
Kulttuuriterveisin 
 _______________

Siinäpä se! Sinun tehtäväkseksi jää nyt vain täyttää tyhjiin kohtiin oma nimesi, kopioida kirje meiliin ja lähettä se osoitteeseen vakiystavat@gmail.com niin saadaan tähän prosessin vauhtia.

Kasper Diem -blogi kiittää etukäteen ja muistuttaa että yhdessä voimme tehdä ihmeitä!


0 Shares
Tagged , , , ,