Arvostelussa vuoden 2015 tähän asti hauskin sarjakuva

Roope Eronen: Offices & Humans – Tie Customexiin

Officeshumans1

Tällä viikolla me täällä Kasper Diem -blogissa arvostelemme Roope Erosen Offices & Humans – Tie Customexiin. Se on vuoden 2015 jännittävin kertomus cv:n kopioimisesta työpaikalla.

HeitaAlleKolme

Ensin vakava disclaimer: vaikka kustantamon mukaan sarjakuva ”kutkuttaa jokaisen roolipelaajan nauruhermoja” sitä ei pidä pelästyä. Me täällä Kasper Diem -blogissa emme nimittäin ikinä ole pelanneet roolipelejä, ja pidimme silti sarjakuvaa hauskana.

Roolipeliteemaan ei siis pidä fokusoida liikaa.

Jokottomaan

Se ei tietenkään tarkoita ettei sarjakuvassa pelattaisi roolipelejä. Kyllä, ystävälliset dinosaurukset narratoivat sarjakuvan tapahtumat nopanheittojen lomassa. Ja se on paljon hauskempaa kuin miltä kuulostaa.

Dynaaminenjohtaminen

Nämä eivät nimittäin ole mitään tavallisia dinousauruksia. Ei, nämä ovat dinosauruksia jotka rakastavat projektinhallintaa ja dynaamista johtamista. Ja näiden asioiden yhdistämistä eskapistiseen roolipelien maailmaan.

COntactPoint

Kuulostaa ihan täydelliseltä yhdistelmältä, ajattelet? Olemme samaa mieltä.

Onko Office & Humans julkaistu jo 2012? On. Mutta se ei tietenkään tee sitä huonommaksi – eikä estä sitä olemasta Kasper Diem -blogin kuukauden sarjakuva tammikuussa 2015.

Jookastellaan

Hanki Office & Humans – Tie Customexiin täältä naurettavaan kymmenen euron hintaan ennen kuin se on kokonaan loppuunmyyty.

Eikä sitten kannata antaa sen roolipeliteeman häiritä.

Lue myös: Aapo Rapi – Kosmista kauhua


0 Shares
Tagged , , , , , ,