Kolme ehdotusta suosikkikirjojen jatko-osiksi

Kun kerran on kirjoittanut suositun kirjan se voi keikkua myydyimpien teosten listalla vuosikaudet. Mutta miten toistaa menestys? Kasper Diem -blogi ideoi kolmelle suositulle kirjalle jatko-osat.

Pussilatteromaani

Pussilatteromaani
”Hitto, tämä kahvila menee kiinni. Tarjoilija, äkkiä tarjotillinen espressoja!”. Näin alkaa Pussilatteromaani joka sijoittuu kymmenen vuotta alkuperäisen romaanin jälkeen. Päähenkilöillä on nyt uudet murheet, ja iso osa henkilöiden ajasta menee sen miettimiseen miten paljon Airbnb:ssä voi pyytää omistamastaan asunnostaan vuokraa. Kirjassa eletään myös orastavan putkiremontin tunnelmissa joka vääjämättä tulee vaikuttamaan rahoitusvastikkeeseen.

Kerhonsapahoittaja

Kehonsapahoittaja
Pahoitettuaan mieltänsä useamman vuoden ajan Mielensäpahoittaja ottaa uusimmassa kirjassa odotetun askeleen ja ryhtyy rankaisemaan mielensä lisäksi myös kehoansa. ”Kyllä minä niin kehoni pahoitin” on pian kaikkien tuntema rakastettu hokema.

Sukellusvenepakolainen

Sukellusvenepakolainen
Vadelmavenepakolaisen jatko-osassa päähenkilö tajuaa että aikaisempi Ruotsi-episodi oli suuri virhe, koska ymmärtää syötyään lautasellisen blinejä olevansa henkisesti venäläinen. Seuraa hulvattomia käänteitä päähenkilön muuttaessa Pietariin missä joutuu kaiken maailman kommelluksiin.

Herääkin kysymys miten näistä jatko-osista ei voisi tulla hittejä?


0 Shares
Tagged