Vahvistamaton huhu: Tahdon kovempaa -kampanjan nimi vaihtuu internet-arvostelun vuoksi

Eduskuntatalo

Kasper Diem / Helsinki

Perjantaina eduskunnassa läpi mennyt tasa-arvoinen avioliittolakialoite on heti tuoreeltaan aiheuttanut vastalakialoitteen.

Uuden Suomen mukaan Kristillisidemokraatit olisivat heti pistäneet pystyyn Tahdon kovempaa -kansalaisaloitteen joka pyrkii vanhan avioliittolain palauttamiseen. Aloitteen nimi on kuitenkin aiheuttanut paljon tirskuntaa sosiaalisessa mediassa koska se koetaan kaksimieliseksi.

Kasper Diem -blogi tavoitti* myöhään maanantai-illalla Kristillisdemokraattien täysin keksityn edustajan joka kommentoi asiaa tuoreeltaan.

”Pitää paikkansa että jotkut vääräleuat ovat jo sosiaalisessa mediassa antaneet ymmärtää että Tahdon kovempaa -kampanjan nimessä olisi jotain seksuaalista. Mielestämme tämä mielikuva on kuitenkin kaukaa haettu ja viittaa totta puhuen saastuneeseen mieleen. Siitä huolimatta vaihdamme silti nimen, koska internetissä on näköjään niin paljon lapsellisia ihmisiä jotka saavat tämän tyyppisestä koiraleukailusta paljon iloa irti. Sitä iloa emme halua suoda heille.”

”Kampanjan uusi nimi on siksi huomisesta lähtien Tahdon syvemmälle ja nopeammin.”

Kristillisdemokraattien leiristä ilmoitetaan vielä että ei ole ihme että kaiken maailman lakialoitteet menevät nykyään huutamalla läpi kun ottaa huomioon miten epäkypsiä ihmiset saattavat olla tämäntyyppisissä asioissa.

*ei tavoittanut


0 Shares
Tagged , , ,