Kolme tatuointi-ideaa

Tatuoinnit ovat nyt muotia. Mutta eikö välillä tunnukin että ihmiset päätyvät turhaan samankaltaisiin kuviin? Siksi me pyysimme lahjakasta kuvittajaa Kasper Strömmania (vuoden graafikko 2013) ideoimaan muutaman aidosti freesin tatuointiaiheen.

IloveMyExBoyfriend520

1. I Love My Ex Boyfriend
Tämä on oikein kiva keskustelunavaaja ekoilla treffeillä. Toiminee yhtä hyvin sekä naisilla että miehillä, itseasiassa melkein paremmin miehillä. Karsii mustasukkaisen aineksen pois jo alkumetreillä.

CreepyUncle520

2. Creepy Uncle
Onko sinulla eno joka tykkää hieroa hartioitasi vähän liian pitkään… vai oletko peräti itse se eno? Tällä herkällä tatuoinnilla voit ikuistaa ainutlaatuisen suhteenne. Ota vaikka jouluksi, niin on jotain mistä puhua joulupöydässä!

HIVinfected520

3. HIV Infected
Vaikka et olisikaan HIV-positiivinen voit olla varma että tatuoijasi vetää ylimääräiset kumihanskat käteensä hakatessaan tätä tatskaa. Tämä on tatuointi joka takaa että sinulla on aina keskustelunaihe valmiina keskustelun hiipuessa. Korvaamaton keskustelunavaaja esimerkiksi työhaastattelussa.

Joten suristelemisiin – ja muista että rohkea hakkaa sitten ihoonsa kaikki kolme!


0 Shares
Tagged , ,