Näin teet kätevän kahvipakkauksen vanhoista kasseista

Kuka tahansa osaa tehdä vanhoista kahvipaketeista pienen kassin, mutta kuinka moni osaa tehdä vanhoista kasseista kahvipaketin? Vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman näyttää mallia.

Kassit

1. Kangaskassit ovat periaatteessa ekologisia, mutta jos olet yhtään niin kuin vuoden graafikko ja ostat uuden joka kerran kun käyt kaupassa niistäkin syntyy pian pieni puuvillainen vuori keittiökaapin perälle. Mutta entäs jos olisi olemassa keino kierrättää niitä?

Wink

2. Onneksi vuoden graafikko 2013, Kasper Strömman on innovoinut tavan hyötykäyttää tätä ongelmajätettä. Ainoa mitä tarvitset on neula ja lankaa – tai jos olet niinkuin vuoden graafikko, nitojaa ja saksia. Nyt ei nimittäin ole tärkeintä voittaa käsityöpalkintoja, vaan tarttua kassien aiheuttamaan yhteiskunnalliseen ongelmaan.

Paketti

3. Ja sitten vain töihin. Raikas punamusta väritys saa veden herahtamaan kielelle kun pakettia vain katsookin. Kannattaa sitten tehdä vähän reilunpuoleisempi pakkaus jotta sitä ei tarvitse olla kokoajan täyttämässä. Tämän kun alkuvuodessa täyttää piripintaan kahvipuruilla niin pysyy sumpeissa jouluun saakka.

Kuppi

4. Tärkeää: koska et ole moukka haluat todennäköisesti myös koristella pakettisi. Vuoden graafikon pakettiin tulee kahvikupin kuva – aihe minkä antiikin kreikkalaisetkin olisivat todennäköisesti myös valinneet.

Kahvi3

5. Tähän asti kahvipaketin teko on ollut helppoa, mutta nyt alkaa vaikea osuus; kirjaimet. Miten asetella ne aistikkaasti? Onneksi vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman on modernin typografian taituri.

KahviNiittaus

6. Aijaij, on muuten komea paholainen! Ja vielä viimeinen niitti – naps.

KahviMelkeinValmis2

7. Onneksi olkoon, jos olet tehnyt kaiken oikein olet juuri synnyttänyt oman itsetehdyn kahvipakettisi! Halutessaasi voit nyt silitellä sen nukkaista pintaa.

KahviValmis

8. Kyllä. Kaunistus minkä tahansa keittiön hyllyllä – puhumattakaan siitä miten käytännöllinen se on. Ja sitten vain kahvit porisemaan!

Itsetehtyä kahvipakettia sponsoroi Juhla Mokka.

Aiemmin sarjassa ilmestyneet:
Kolme tapaa kierrättää kahvipakkauksesi saunaympäristössä
Esittelyssä ihmeellinen kahvileipä – tässäkö uusi avokadopasta?
Näin keität kevätkahvit nerokkaalla aurinkokeittimellä


0 Shares
Tagged , , ,