Esittelyssä hauskat dinosaurukset

Tiesitkö tämän dinosauruksista? Lue Kasper Diem -blogin hauska faktapaketti.

Proganochelys_quenstedti
Proganochelys
Proganochelys näki Tasavallan presidentin esiintymässä ensimmäisessä Ruisrockissa vuonna 1972, eikä sen jälkeen ole ollut entisensä. Vuoraa pesänsä 60- ja 70-luvun vinyylilevyillä ja saattaa maksaa huomattaviakin summia virheettömistä yksilöistä, joita ei kuitenkaan ikinä aio kuunnella. Usein parrakas.

800px-Parksosaurus_Steveoc86

Parksosaurus
Parksosauruksen mielestä puistot kuuluvat kaikille kunhan eivät ole pyöräilijöitä, nuorisoa, epäilyttäviä hengaililjoita, rullalautailijoita tai ulkomaalaisia. Ja puistojuopottelun parskosaurus kieltäisi samantien. Muistelee vieläkin ylpeänä miten lauma parksosauruksia gentrifikoi Helsingin Karhupuiston kymmenisen vuotta sitten ajamalla lauman spurguja pois, asia josta alueen kiinteistösijoittajat ovat vielä tänäkin päivänä kiitollisia.

Mixosaurus_BW

Mixosaurus
Mixosauruksen mielestä musiikki kuulostaa ehdottomasti parhaimmalta vinyylilevyltä soitettuna, ja on siksi valmis raahaamaan jopa satoja kiloja näitä maagisia levyjä keikalle. Muistelee erityisellä lämmöllä Lepakon yöbileitä, ja on sitä mieltä että sen jälkeen klubikulttuurissa ei ole tapahtunut mitään merkittävää. Pahin luonnollinen vihollinen: CD-levy.

Heterodontosaurus

Heterodontosaurus
Heterodontosaurus on todellakin lihansyöja ja myös vannoutunut yksityisautoilija. Suostuu halaamaan toista heterodontosaurusta vain urheilukentällä tai kännissä. Arvostaa yli kaiken ydinperhettä ja on sitä mieltä että se mitä kaksi dinosaurusta tekee keskenään on ihan ookoo kunhan siitä ei puhuta julkisesti. Erityispiirre: kutsuu siideriä termillä ”hinttivissy”.


0 Shares
Tagged ,