Viisi tärkeää faktaa Ravintola Palacesta

Koska Kasper Diem -blogi pitää tärkeänä että kirjoitettu sana tulee aina olla kytkettynä kaupalliseen viestintään tämä postaus on sponsoroitu.

Palace

1. Palacen talon virallinen nimi on Teollisuuskeskus. Jos haluat antaa taksikuskille vähän haastetta se kannattaakin ilmoittaa osoitteeksi seuraavan kerran käydessäsi Palacessa.

2. Palacen talon arkkitehtuurissa tavoiteltiin aikoinaan ”suuren valtamerilaivan tunnelmaa”. Palacessa ruokaillessa odottaakin vaistomaisesti koko ajan kuulutusta siitä että nyt saavutaan Maarianhaminaan.

Nakyma

3. Myös joissakin Palacen jälkiruoissa on suuren valtamerilaivan tunnelmaa.

Jalkiruoka

4. Ravintola Palace on mukana Hotelli- ja ravintolamuseon viime viikolla avautuneessa Kasari! – Suomalaisen ruokakulttuurin 80-luku -näyttelyssä. Nuoremmille lukijoille tämä grafiikkaa havainnollistaa helppotajuisesti kasarin ja ysärin eron:

KasariYsari

5. ”Palace” on anagrammi sanasta ”a place”.

Lace

Seuraa sponsoroitu ”keittiön tervehdys”: keittiöpäällikkö Lasse Koistisen suunnittelema kolmen ruokalajin yllätysmenu ja lasi samppanjaa 59 € (norm. 74 €). Yllätysmenu valmistetaan kauden parhaista raaka-aineista, ja se vaihtuu lähes päivittäin. Etu on voimassa 9.5.2014 saakka, max 8 hlöä / varaus. Etu edellyttää ennakkovarausta Ravintola Palacen verkkosivuilla koodilla BLOGIMEDIA. Osoite Eteläranta 10, 10.krs. 


0 Shares
Tagged , ,