Uudenvuoden muistio

640px-Lotto_Skyworks_Applecross

Tänään vuosi vaihtuu. Kasper Diem -blogi listasi tärkeimmät muistettavat.

Pankit
Ovatko pankit auki uudenvuodenattona? Kukaan ei tiedä, ja jos et ole juuri tänään neuvottelemassa asuntolainaa sillä ei ole väliä, koska kukaan ei käy enää pankeissa muissa asioissa.

Ilotulitteet
Raketteja saa ampua tänään kello 18–02. Muistathan että roomalaista kynttilää voi käyttää hauskana käsituliaseena jos näet väkijoukon.

Alko
Eikö ole outoa että meillä on vielä alkoholimonopoli? Tänään siellä on joka tapauksessa pitkät jonot, joten kannattaa vaan ostaa lämmintä olutta lähikaupasta; jos niitä ravistelee vähän niin nekin poksahtelevat kivasti.

Posti
Posteissa on nyt alennuksessa kaikki ne joulusuklaat mitä ne yrittävät saada sinut ostamaan ylihintaan ennen joulua. Milloin Posteista ylipäätänsä tuli pieniä suklaapuoteja?

Joukkoliikenne
Tänä vuonna on tyyliin viisi astetta lämmintä eikä lumesta tietoakaan. Ehkä kuljet tänä vuonna polkupyörällä? Jos vielä emmit niin ota huomioon että fillarista saa helposti mobiilin raketinlaukaisukulkuneuvon.

Uudenvuodenpäivä
Tarkan markan vartija voi uudenvuodenpäivänä löytää maasta monta ns. suutaria jotka on jäänyt räjähtämättä aattoiltana yleisessä hälinässä. Nyt voit harjoitella miinanraivaustaitojasi ja räjäyttää ne turvallisesti päivänvalossa. Jos olosi on kuitenkin epävarma voit ottaa avuksesi entisen YK-sotilaan. Ne tietävät mitä tehdä.

Lopuksi on myös hyvä muistaa että on täysin ookoo kirjoittaa kaikkiin virallisiin papereihin vuosiluvuksi 2013 pitkälle helmikuuhun.

Hyvää uutta vuotta!


0 Shares
Tagged , ,