Tämän joulun top 3 toivelahjat

Jouluun on enää alle kolme viikkoa aikaa, ja jos et ole vielä hankkinut lahjoja nyt on siis jo korkea aika. Kasper Diem -blogi kokosi tämän joulun top 3 kuuminta lahjavinkkiä.

1. Lapsille ja lapsenmielisille: Teurastuspuukko

Teurastuspuukko2

Joulupäivä. Lahjat avattiin jo eilen, ja nyt on vain tylsää. IPadkaan ei jaksa kiinnostaa. Silloin jos milloinkaan on hyvä purkaa agressioita tällä lasten teurastuspuukolla. Ehkä koko perhe voisi leikkiä vankilaa? Tai jos veitset ei ole teidän perheen juttu, niin miksette kokeilisi lasten nyrkkirautaa?


2. Hameväelle: Petri Nygård -tohvelit

Jo pari vuotta markkinoilla olleet Petri Nygård -Reinot ovat jo tässä vaiheessa klassikkotuote. Saatavilla musta-harmaana, vaaleanpunaisena tai sinimustana. Tai mikset kokeilisi pakettia missä tohveleiden kanssa tulee Petrin ”kaikki vitun hitit”-kokoelma-cd? Tänä vuonna hellitään jalkoja ja korvia!


3. Tekniikasta kiinnostuneille: Liankestävä puhelin

Samsung

Kukapa ei olisi joskus tiputtanut puhelintansa koirankakkaan, vain tiputtakseen sen heti perään lätäkölliseen siemennestettä? Kuten promokuvasta näkee tämä kolhunkestävä Samsungin uutuspuhelin ei kuitenkaan ole moisesta moksiskaan, joten sen voi huolletta antaa perheen mämmikouralle.

Näillä vinkeillä kaikkien aikojen lahjajoulu on taattu!


0 Shares
Tagged , ,