Flow – epävirallinen festariopas

speakup_flow_brad_thomas

Helsingin Suvilahdessa järjestetään tänä viikonloppuna 31. kerran Flow-festivaali jossa esiintyy liuta suosittuja artisteja niinkuin Ghedalia Tazartes, Nokia Garage Djs ja Lieminen. Mutta osaatko ottaa kaiken irti festivaalikokemuksestasi? Tässä Kasper Diem -blogin epäviralliset ohjeet.

• Uututena tänä vuonna monissa festivaalin kojuissa käy S-etukortti, joissain Plussa-kortti, ja joissain jopa molemmat. Se missä mikäkin kortti käy tulee oleman arvoitus, mutta hyvällä tuurilla voit saada tupla- tai jopa tripla-bonusta kaikista festivaaliostoksistasi. Joissakin ruokakojuissa voi myös saada ostosten yhteydessä lahjakortin Tallinnanristeilylle, joskin tämä tieto ei vielä tätä kirjoittaessa ollut vielä täysin varmaa.

• Suurin uutuus tänä vuonna on kuitenkin uusi sporttibaari missä voit katsoa isolta screeniltä lätkää samalla kun kuuntelet bändejä ja juot makeaa siideriä. Seuraa ”Sport stage” opasteita.

Autoilevat festarikävijät voivat tänä vuonna tehdä kätevän auton vuosihuollon sillä aikaa kun käyvät katsomassa rock n’ roll -bändejä. Ei ilmastointilaitteiden eikä raskaan kaluston huoltoa.

• Uudella telttailualueella on jostain syystä runsaasti vesipisteitä, mutta ei lainkaan suihkuja. Festivaalin puolesta on kuitenkin palkattu henkilö jakamaan kosteuspyyhkeitä pölyisille juhlijoille – kysy Ilpoa jos olosi on saastainen. Tunnistat Ilpon amputoidusta jalasta.

Benj-hyppypisteitä on tänä vuonna kolme viimevuotisen kahden sijaan. Jos et itse aio hypätä pysy poissa kaasukellon läheisyydestä.

Näillä eväillä festariviikonlopusi pitäisi olla turvattu!

Kasper Diem -blogi ei takaa tietojen oikeellisuutta.


0 Shares
Tagged ,

Leave a Reply