Vertailussa top 3 hellejuomat

Vuoden kuumimmat päivät on nyt käsillä, ja on muistettava juoda paljon. Onneksi me täällä Kasper Diem -blogissa olemme sopivasti pistäneet eri hellejuomat vertailuun – tässä henkilökuntamme kolme suosikkia.

Appelsiininmakuinen

3. Pirkka Appelsiininmakuinen kivennäisvesi
Maustetuista vesistä ei millään tavalla ole pulaa markkinoilla näinä päivinä, ja K-kaupan Pirkka tekee tietenkin myös omat versionsa. Mikä meidän suosikkimme täällä Kasper Diem -blogissa on? Pomelo. Muttei appelsiinikaan huono ole.

KasperTasting1

Arvio: Pirkan appelsiininmakuinen kivennäisvesi on tarpeeksi raikasta kylmänä, mutta sen suuri suru on ettei se ole eläessään saanut tavata appelsiinia. Ihan oikeaa oranssinväristä, vahakuorista appelsiinia. Tämä suru maistuu vedessä.
Pisteet: 3/5

SItruunavesi

Rainbow Kevyesti hiilihapotettu kivennäisvesi sitruuna
Kun asioita halutaan raikastaa sitruuna on yleensä varma valinta. Neutraali, mutta samalla tarpeeksi eksoottinen. Rohkea, mutta turvallinen. Rainbow:n vesitiedemiehet ovat tietoisia tästä.

KasperTasting2

Arvio: Miltä maistuu Fairy laimennettuna veteen? Tähän meillä ei ole vastausta, mutta luultavasti ei ainakaan samalta kuin Rainbown sitruunainen kivennäisvesi. Tämän kivennäisveden maku on nimittäin suurin piirtein samalla viivalla Pirkan appelsiiniveden kanssa, ja siis sikäli ”ihan ookoo”.
Arvosana: 3/5

Fleury champagne

Champagne Fleury Brut
Mustana hevosena otimme viimeisenä testiin myös mukaan Fleuryn valmistaman luomusamppanjan. Kyseistä juomaa saa Alkosta hintaan 36,10 e, ja se on kypsynyt seitsemän vuotta pullossa. Sampaanjan rypäleet tulevat 14 hehtaarin luomutarhoilta Cote des Barista Etelä-Champagnesta.

KasperWinner

Arvio: Selvästi paras testin juomista. Kuplat olivat tarpeeksi pieniä, eikä juoma siksi mainittavasti sattunut suussa. Lisäksi samppanja kohensi mieltä. Selvä voittaja!
Arvosana: 5/5 – onneksi olkoon Fleury!


0 Shares
Tagged , , ,

One thought on “Vertailussa top 3 hellejuomat

  1. Kesä-juoja says:

    Hienoa, että löytyi yksi erinomainen kesäjuoma!

    Bloginne antaa aina erinomaista ja ajankohtaista kuluttajatietoutta ja niiden ohessa vahvoja huumorintäytteisiä tunne-elämyksiä.

Leave a Reply