Top 3 hienoa asiaa Kööpenhaminassa juuri nyt

Kuten moni lukijoistamme saattaa tietää kesäkuu on matkustelun aikaa täällä Kasper Diem -blogissa. Tällä viikolla olemme käyneet Kööpenhaminassa; tässä kolme hienointa sikäläistä asiaa juuri nyt.

Bybi

1. Kaupunginosahunaja
Kööpenhaminassa kaupunkilaiset ovat tällä hetkellä innostuneet tarhaamaan mehiläisiä huolella. Ja koska eri kaupunginosissa kasvaa erilaisia kasveja – niinkuin vaikka kasvitieteellisessä puutarhassa tai eläintarhassa – hunaja maistuu erilaiselle riippuen siitä  missä kaupunginosassa mehiläiset ovat asioineet. Bybi (”Kaupunkimehiläinen”) kerää sen jälkeen tätä hunajaa ja myy siitä viiden eri kaupunginosan seteissä. Voimme suositella Valbytä.
www.bybi.dk 

Bermudastriangel

2. Lasten leikkipuisto ”Bermudan kolmio”
Kööpenhaminalaiset leikkipuistot ovat viime vuosina nostaneet tasoaan huimasti; tämän leikkipuiston nimi oli ”Bermudan kolmio”. Siksipä kaikki kiipeilytelineet esittivät laivan- tai lentokoneen hylkyjä, ja vesielementtikin oli läsnä kahluualtaan muodossa. Toinen saman yhtiön rakentama leikkipuisto menee teemalla ”puumajat”, jne. Sääli vain että paikalla oli niin paljon lapsia ettei aikuinen päässyt kiipeilemään kunnolla.

DRsommerfestival

1. Tämä esite joka mainostaa Tanskan yleisradion klassisen musiikin kesäkonserttisarjaa
Ja tämähän on oikeastaan vain nerokas.


0 Shares
Tagged ,

Leave a Reply