Kuukauden levy: O.E.Hakasalo – Rentoutuminen ja tupakoinnin lopettaminen hypnoosin avulla

Kasper Diem -blogin kuukauden levynä on O.E. Hakasalon Rentoutuminen ja tupakoinnin lopettaminen hypnoosin avulla. Sen on julkaissut levy-yhtiö Rytmi vuonna 1970.

OEHakasalo1pieni

Hypnotisoija O.E. Hakasalo tunnettiin eläessään paremmin taiteilijanimellään Olliver Hawk. ”Mestarihypnotisoijan” tittelin myötä Hakasalosta tuli aikansa tunnetuimpia henkilöitä, ja hänet sanotaan kehittäneen ”salamahypnoosin” vuonna 1953. Hakasalo tuomittiin myös luvattomasta lääkärintoimen harjoittamisesta Kouvolan hovioikeudessa vuonna 1981, joten valelääkärinä hän oli myös selvästi aikaansa edellä.

Hypnoosi2b

Hakasalo hypnotisoi uransa aikana mm. sekä  hirven että karhun, mutta tällä 1970 ilmestyneellä levyn A-puolella rentoudutaan ensin hypnoosin avulla, ja B-puolella vieroitutaan tupakasta.

Antakaa O.E.Hakasalon marssittaa mielikuvituksenne joukot voittoon, irti tupakasta. Voitte kuvitella näiden mielikuvituksenne voimaa edustavien joukkojen koostuvan rauhanturvajoukoista, vapautusrintaman sisseistä, partiolaisista, pioneereista tai minihameisista paraatitytöistä, aivan kuten haluatte.

Olliver Hawk

Jos marssimusikkin tahdissa on voitu marssittaa kansanjoukkoja sairauteen ja kuolemaan, niin miksei myös terveyteen ja elämään – IRTI TUPAKASTA!

Kuuntele katkelma täältä (mp3).

Tosin meillä kävi moka täällä Kasper Diem -blogissa ja kuuntelimme levyn vahingossa väärinpäin, ja nyt rööki maistuu.

Kiitos Jussi Salakalle levyn lainasta.


0 Shares
Tagged , ,

Leave a Reply