Kasperdamus ennustaa kesäsään

KasperDiemPromoLiten

Suunnitteletko jo kesälomaasi? Silloin sinun on hyvä tietää että Kasper Strömmanin alter ego Kasperdamus on ennustanut tulevan kevään ja kesän sään jo nyt. Perinteisesti sääprofeetat ovat ennustaneet milloin mistäkin haisevasta näädästä tai vaaleasta suodatinkahvista, mutta ne ovat tietenkin huuhaata. Tämä on ainoa oikea ennuste.

• Jos Allanin päivänä tulee loskaa taivaalta, niin talvi sen kun jatkuu. Yksittäisiä sadekuuroja voidaan toki saada, mutta nekin muuttuvat lumeksi vappuun mennessä. Ilma on viileän makuinen. Ja purot kun on saatu juoksemaan niin SITTEN vasta se lupaa kylmää.

Vappuna kuitenkin juhlitaan, oli sää mikä hyvänsä.

• Kesäkuun sää on perinteisesti ollut hyvä jos maaliskuussa on ollut usvalavapakkasta. Vaikeaa sanoa onko ollut vai ei, kun ei kukaan enää muista mitä se tarkoittaa.

Heinäkuussa on sitten säät makeimmillaan, jos ”makeudella” tarkoitetaan jatkuvaa tihkusadetta ja maanjäristyksiä. Tämän lisäksi heinäkuun lopun ns. Naistenviikolla on odotettavissa tihkusateen lisäksi kolme tai neljä päivää oikein kunnon sadetta, joka huipentuu Riikanpäivän ihan HULLUUN sateeseen. Eli toisin sanoen ihan normaalia kesäsäätä.

Emmanpäivästä alkaa sitten mätäkuu, joten pidetään se jääkaapin töpseli seinässä. Mutta sitten alkaa kunnon viljasuvi! Ai mitä tarkoittaa viljasuvi? Hei, ei voi mitään jos jonnet ei muista.

 Tämän jälkeen loppukesästä tulee muhkea, jos ”muhkealla” tarkoitetaan koleaa. Mutta Keimonpäivänä (6.8.) nahka palaa niin että karvat menevät käppyrään. Sssss. Hopla! Niin kuuma tulee että pitää mennä kellariin pakoon. Tätä kestää tosin vaan sen yhden päivän, ja senkin menit viettämään kellarissa.

Justuksenpäivään (2.9.) mennessä lähtevät jäät. Ja sitten alkaa kesä!


0 Shares
Tagged , , ,

Leave a Reply