PALJASTUS: kolme ruokateollisuuden suurinta salaisuutta

Hedelmapatukka1

1. ”Hedelmäpatukka (mansikka)”
Nämä hedelmäiset patukat vaikuttavat ensi silmäyksellä kovin mansikkaisilta, eikö?

Mansikka2

Järkytyimme kuitenkin pahemman kerran tuoteselostetta lukiessamme kun huomasimme että patukoissa todellakin on mansikkaa. Se oli odottamatonta. Pähkinänjäämät sen sijaa olivat enemmän kuin odotettuja –  ja niitä tästä tuottestä löytyy kokonainen kimara. Siitä kiitos.

KokkelipiimaSMALL

2. ”Kokkelipiimä”
Entäs kokkelipiimä? Me ostimme kokkelipiimää siinä uskossa että se stimuloisi voimakkaasti keskushermostoamme. Lieksan kokkelipiimä sen sijaan piristi, vei näläntunteen ja antoi euforisen hyvänolontunteen. Huijausta!

MyllärinLuomo

3. ”Kaurahiutaleet”
Ostaessasi kaurapuuroa voisit kuvitella saavasi täyttä tavaraa. Myllärin pikakaurahiutaleet sisältävät kuitenkin kauran lisäksi poron luita, katajanmarjaa, maissitärkkelystä, soijakastiketta, lihaliemijauhetta, soijalesitiinia (E322), maissitärkkelystä, natriumglutamaattia ja fruktoosi-glukoosisiirappia.

Tai no oikeastaan ei sisällä. Hiutaleet sinänsä on priimaa tavaraa, mutta oikea syy miksi nostamme tämän tuotteen esille on se että olemme syvästi järkyttäneitä siitä että pakkaus muuttui viime viikolla tämän näköiseksi:

MyllarinLuomu2

Skandaali, eikö? Tämä on suurin ruokakriisi sitten guacomole-dippi-kohun Ruotsissa muutama vuosi sitten, mutta silti media vaikenee?

Miksi?


0 Shares

One thought on “PALJASTUS: kolme ruokateollisuuden suurinta salaisuutta

  1. Hyvä että luomukaurapuuro maistuu ja tutkiva pakkausdesign-journalismi kukoistaa! Myllärin Luomun sympaattinen Mylläri jäi ansaitulle eläkkeelle ja odottaa parhaillaan pääsyä mainoshahmojen Hall of Fameen ystäviensä Mr. Properin, Fido Didon ja Flat Ericin kanssa. Terveisin Briiffin pakkausuudistuskomitea

Leave a Reply